Visma | Raet en Nétive VMS:  nu ook een volledige geïntegreerde oplossing voor de Business Markt

Visma | Raet en Nétive VMS:  nu ook een volledige geïntegreerde oplossing voor de Business Markt

Visma | Raet biedt nu ook voor klanten uit de zakelijke markt een geïntegreerde en complete oplossing om het volledige inhuurproces van externe flexibele medewerkers te ondersteunen.

Nétive VMS en Visma | Raet gaan gezamenlijk organisaties ondersteunen in hun ambitie. 

Patrick Tiessen algemeen directeur, bij Nétive: “Door de gevolgen van de coronacrisis zijn organisaties - vooral HR-professionals - anders gaan kijken naar de relatie tussen vast en flex. De huidige turbulentie zal voor veel bedrijven een wake up-call zijn. Als er snel geschakeld moet worden, rondom het af- of opschalen van flexwerkers, zou HR duidelijk inzicht moeten hebben in hun flexbestand. Op het moment dat er een noodzakelijke koersverandering plaatsvindt, heb je grip op je totale workforce nodig.”

De kracht van Visma | Raet in het ondersteunen van HR-processen van vaste medewerkers wordt gecombineerd met de kracht van Nétive om de inhuur van flexibel personeel te faciliteren. Dit is een unieke propositie in Nederland.

Over Nétive VMS Nétive VMS ondersteunt organisaties bij de uitvoering en het beheer van het inhuren van extern flexibel personeel,  zoals uitzendkrachten, ZZP-ers of ingehuurde professionals van detachering- of consultancybedrijven. Als enige volledig onafhankelijke VMS aanbieder in Nederland ondersteunt Nétive hun opdrachtgevers in het volledige proces van aanvragen en contracteren tot en met facturering van extern flexibel personeel, waarbij de klant de volledige regie kan voeren over het inhuurproces. 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.