Onze directie

Onze directie

Visma | Raet wordt geleid door een directie met een brede ervaring in HR-oplossingen. Elk van onze directieleden heeft uitgebreide ervaring op zijn of haar expertisegebied.

Gerard Schiebroek

Gerard Schiebroek

Managing Director Visma | Raet Nederland

Sinds 2020 ben ik eindverantwoordelijk voor Visma | Raet. Hiervoor heb ik directiefuncties bekleed binnen IT-bedrijven als KPN, Koning & Hartman en Getronics. In mijn loopbaan heb ik veel complexe transities en integraties geleid. Samen met mijn teams boekten we succesvolle resultaten, waarbij klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid altijd een mooie stijging liet zien. Ook bij Visma | Raet zetten we groei door. Onze gezamenlijke focus ligt op het elke dag innoveren van onze software en services voor onze klanten. Tevreden klanten, medewerkers die met plezier aan het werk zijn en toekomstbestendige cloud software zijn hiervoor de belangrijkste factoren.

Tom van Dael

Tom van Dael

Finance & IT Director

Begin 2019 ben ik gestart in het directieteam van Visma | Raet met de verantwoordelijkheid voor de corporate functies. Ik heb diverse finance functies bekleed bij verschillende telecomspelers in Nederland, waarbij de nadruk lag op IT-transformatieprojecten en commerciële verander- en integratietrajecten. Mijn passie ligt bij het intern verbeteren en transformeren van bedrijven. Zo zijn we ook binnen Visma | Raet bezig met een digitale transformatie. Dit omvat ook ambities om meer data driven te werken en het omarmen van nieuwe technieken zoals robotics. Zo worden wij een steeds efficiënter bedrijf, en een showcase voor Visma business software. De continue drive voor verbetering binnen Visma | Raet leidt niet alleen tot verbeteringen in onze software, maar ook in onze dienstverlening en – het belangrijkste – een betere klantervaring.

Inge Diepenhorst

Inge Diepenhorst

Director BPO Services

Sinds 2017 ben ik verantwoordelijk voor onze BPO Services organisatie. Voor mijn start binnen Visma | Raet ben ik werkzaam geweest bij KPN, waar ik diverse (management)rollen vervulde binnen de commerciële, IT en HR organisatie. Deze rollen hadden ‘verandermanagement’ als gemeenschappelijke deler: het laten groeien van de business, het vergroten van klanttevredenheid en het ontwikkelen van teams en medewerkers. Als Director BPO Services ben ik verantwoordelijk voor de HR- en Payroll- dienstverlening aan onze klanten. Een rol waarin alle facetten van mijn achtergrond als bedrijfskundige en ervaring uit voorgaande functies samenkomen: klanten, dienstverlening, IT en organisatieontwikkeling. Met ons team van ervaren en ambitieuze BPO-collega’s zet ik me dagelijks in voor een goede dienstverlening naar onze klanten en een maximale ondersteuning. Zodat zij hun HR-doelen kunnen bereiken.

Wietske van Hees

Wietske van Hees

Director Customer Success

Na mijn studie HRM ben ik in 2006 bij Raet gestart als junior consultant. De focus lag op het implementeren van e-hrm software bij onze klanten en vervolgens de uitrol naar medewerker en manager. Binnen de organisatie heb ik verschillende functies bekleed, waar het creëren van positieve klantervaringen als een rode draad doorheen loopt. Nu geef ik als Director Customer Success leiding aan het Customer Success managementteam binnen Visma | Raet. Mijn doel is om er samen met de verschillende teams  voor te zorgen dat onze klanten zo succesvol mogelijk de software en services van Visma | Raet begrijpen, toepassen en inbedden in de vorm van een krachtige en eenduidige customer experience.

Jan Willem

Sander Odijk

Director Sales, Marketing & Partnerships

Na mijn studie Bedrijfskunde ben ik gaan werken als sales professional bij bedrijven met een sterke IT signatuur. In 2000 startte ik bij Raet in de sales organisatie. Ik heb hierbij de organisatie, ons portfolio en de HR en business uitdagingen van onze klanten goed leren kennen.

Sinds 2008 ben ik lid van het directieteam van Raet waarin ik diverse rollen heb vervuld op het gebied van sales, BPO services, business development en M&A.

Als Director Sales, Marketing & Partnerships streef ik samen met mijn teams naar duurzame, winstgevende groei. Groei in de continue ontwikkeling van HR bij onze klanten en medewerkers van onze klanten. Groei door integraties met partners die ons ecosysteem compleet maken. Groei voor de medewerkers van Visma Raet.

Marc van Gaal

Marc van Gaal

Director Product Marketing & Strategy

Sinds 2019 ben ik gestart in het directieteam van Visma | Raet met de verantwoordelijkheden voor product marketing en strategie. Met een achtergrond in Sociale Psychologie weet ik dat waarde, innovatie en strategie allemaal afhangen van mensen en hun gedrag.

Zo heb ik tijdens mijn loopbaan een passie ontwikkeld voor het leveren van waarde aan klanten, in plaats van het simpelweg leveren van een ‘softwareproduct’. Ik heb ontdekt hoe belangrijk het is om de verschillende onderdelen van een bedrijf achter een gedeelde visie en ambitie te brengen. Alleen samen, inclusief de stem van de klant, kunnen echte innovatie en waarde worden gecreëerd.

In mijn rol als Director Product Marketing en Strategy kan ik mijn ervaringen heel mooi bundelen. Samen met mijn team breng ik onze producten en innovaties naar de markt zodat klanten hun voordeel eruit halen, hun HR-doelen bereiken en daardoor nog succesvoller worden.

Marco Winkel 

HR Director

Sinds 2018 ben ik verantwoordelijk voor onze HR-organisatie. Voordat Raet in 2018 werd overgenomen door Visma, heb ik binnen deze organisatie verschillende HR-functies bekleed gericht op de ontwikkeling van medewerkers. Vanuit mijn huidige functie ben ik verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en continu ontwikkelen en verbeteren van HR en recruitment processen binnen Visma | Raet. In korte tijd heb ik samen met mijn team de afdeling van strategie tot resultaat succesvol ingericht. Daarnaast heb ik veel ervaring in het samenbrengen van de mens en business uitdagingen waarbij HR een cruciale rol speelt in de doorontwikkeling van Visma | Raet. Hierbij maken we uiteraard gebruik van ons eigen software HR-portfolio. Leiderschap speelt hierin een belangrijke rol voor onze organisatie welke doorvertaald wordt naar een tevreden medewerker.