Onze directie

Onze directie

Visma | Raet wordt geleid door een directie met een brede ervaring in HR-oplossingen. Elk van onze directieleden heeft uitgebreide ervaring op zijn of haar expertisegebied.

Debby de Gelder

Debby de Gelder

Managing Director Visma | Raet Nederland

Sinds mijn start in 2015 ben ik lid geweest van het directieteam en sinds we onderdeel zijn van de Visma groep ben ik eindverantwoordelijk voor Visma | Raet. Met een achtergrond als bestuurs- en bedrijfskundige en werkervaring als business consultant voor internationale bedrijven en in HR Operations voor KPN, spreekt de combinatie van Business, Operatie, HR en de veelheid aan verschillende klanten me enorm aan. Daarnaast ben ik trots op de drive en team spirit die ik ervaar bij de professionals binnen ons bedrijf. Onze gezamenlijke focus ligt op het elke dag verbeteren van onze software en services voor onze klanten. Bij Visma | Raet willen we namelijk de beste HR-oplossingen ontwikkelen zodat onze klanten het maximale uit hun mensen halen en hun business- en HR-doelen kunnen bereiken.

 

Tom van Dael

Tom van Dael

Finance & IT Director

Begin 2019 ben ik gestart in het directieteam van Visma | Raet met de verantwoordelijkheid voor de corporate functies. Ik heb diverse finance functies bekleed bij verschillende telecomspelers in Nederland, waarbij de nadruk lag op IT-transformatieprojecten en commerciële verander- en integratietrajecten. Mijn passie ligt bij het intern verbeteren en transformeren van bedrijven. Zo zijn we ook binnen Visma | Raet bezig met een digitale transformatie. Dit omvat ook ambities om meer data driven te werken en het omarmen van nieuwe technieken zoals robotics. Zo worden wij een steeds efficiënter bedrijf, en een showcase voor Visma business software. De continue drive voor verbetering binnen Visma | Raet leidt niet alleen tot verbeteringen in onze software, maar ook in onze dienstverlening en – het belangrijkste – een betere klantervaring.

Inge Diepenhorst

Inge Diepenhorst

Director BPO Services

Sinds 2017 ben ik verantwoordelijk voor onze BPO Services organisatie. Voor mijn start binnen Visma | Raet ben ik werkzaam geweest bij KPN, waar ik diverse (management)rollen vervulde binnen de commerciële, IT en HR organisatie. Deze rollen hadden ‘verandermanagement’ als gemeenschappelijke deler: het laten groeien van de business, het vergroten van klanttevredenheid en het ontwikkelen van teams en medewerkers. Als Director BPO Services ben ik verantwoordelijk voor de HR- en Payroll- dienstverlening aan onze klanten. Een rol waarin alle facetten van mijn achtergrond als bedrijfskundige en ervaring uit voorgaande functies samenkomen: klanten, dienstverlening, IT en organisatieontwikkeling. Met ons team van ervaren en ambitieuze BPO-collega’s zet ik me dagelijks in voor een goede dienstverlening naar onze klanten en een maximale ondersteuning. Zodat zij hun HR-doelen kunnen bereiken.

Wietske van Hees

Wietske van Hees

Director Customer Success

Na mijn studie HRM ben ik in 2006 bij Raet gestart als junior consultant. De focus lag op het implementeren van e-hrm software bij onze klanten en vervolgens de uitrol naar medewerker en manager. Binnen de organisatie heb ik verschillende functies bekleed, waar het creëren van positieve klantervaringen als een rode draad doorheen loopt. Nu geef ik als Director Customer Success leiding aan het Customer Success managementteam binnen Visma | Raet. Mijn doel is om er samen met de verschillende teams  voor te zorgen dat onze klanten zo succesvol mogelijk de software en services van Visma | Raet begrijpen, toepassen en inbedden in de vorm van een krachtige en eenduidige customer experience.

Jan Willem

Jan Willem Voorink

Commercial Director

Na mijn studie Economie aan de universiteit van Groningen heb ik veel ervaring opgedaan bij ICT en telecommunicatiebedrijven, zoals PinkRoccade, Brunel en KPN. In diverse managementrollen heb ik mij altijd bezig gehouden met Managed Services, Business Development, Marketing en Sales en Coaching en Interim management. In de zomer van 2018 ben ik toegetreden tot het directieteam van Visma | Raet. Als Commercial Director ben ik verantwoordelijk voor Marketing, Sales en Inside Sales. Visma | Raet maakt software voor mensen, door mensen. Onze marketing- en sales-medewerkers vormen daarin een belangrijke schakel. Zij zijn de gids voor onze klanten in de wereld van HR en Business Software. Mijn inzet is dat zij bijdragen aan een optimale klantervaring.