Privacy, security & status

Het beveiligen van uw data en de beschikbaarheid van Youforce garanderen, hebben voor ons de hoogste prioriteit. Wij geven u graag inzicht in de activiteiten die wij hiervoor ondernemen.

Status Youforce

System status Youforce
Gemiddelde beschikbaarheid in april is 99,9%

Response tijd

Response Tijden
Gemiddelde response tijd in januari is 0,88 sec

ISO27001

ISO

Het beveiligen van uw data en de beschikbaarheid van Youforce garanderen, hebben voor ons de hoogste prioriteit. Wij geven u graag inzicht in de activiteiten die wij hiervoor ondernemen.

Lees meer over de toegang tot Youforce

Visma | Raet introduceert een nieuwe inlogprocedure voor Youforce

Visma | Raet vernieuwt zijn inlogmethode en voegt verplicht met 2-factor authenticatie toe voor extra beveiliging van Youforce.

Lees meer

Verhuizing datacenter op 1, 2 en 3 oktober

Dagelijks voer jij veel gegevens in via onze software. Gegevens met betrekking tot medewerkers, salarissen, dienstverbanden en andere gegevens slaan wij op in ons datacenter. Dit datacenter gaat verhuizen, omdat de huidige locatie gaat sluiten. 

Wanneer?

Vanaf vrijdagavond 1 oktober 2021 18:00 uur tot en met zondag 3 oktober 20:00 uur verhuizen wij alle gegevens naar een andere locatie. Dit betekent concreet dat in dit tijdsblok onze applicaties binnen het Youforce Portal niet beschikbaar zijn.

We hebben geprobeerd dit tijdsblok zorgvuldig te kiezen. Dus na de maandelijkse piek met mutaties, na de zomer en na de salarisuitbetalingen.

Wat betekent dit voor jou?

In de periode van de verhuizing zijn het Youforce Portal en alle Youforce applicaties niet beschikbaar. Vanaf zondag 3 oktober 20:00 uur zijn alle applicaties weer beschikbaar.

Uiteraard houden wij je de komende periode op de hoogte en herinneren we je regelmatig aan deze verhuizing. Ook hebben wij de antwoorden op veelgestelde vragen gepubliceerd. Je kunt die via deze link raadplegen.

Heb je een vraag die hier niet bij staat? Stel ze via 4Me, kies de service Youforce (Portal)  met als onderwerp Datacenter.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

U wilt als organisatie natuurlijk ook voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die in werking is getreden op 25 mei 2018. Wij helpen u daar graag bij.

Lees Meer