Visma | Raet maakt HR in de overheid makkelijker (afbeelding binnenhof)

Visma | Raet maakt HR in de overheid makkelijker

Meer tijd voor burgers en bedrijven

Wij zorgen er enerzijds voor dat medewerkers gemakkelijk en snel hun HR-zaken kunnen regelen, zodat zij meer tijd kunnen besteden aan het leveren van publieke dienstverlening. Anderzijds maken wij het werk voor jou makkelijker, zodat er meer tijd is voor advies en strategie. Hoe doen we dat?

HRin60seconden

Simpele HR-taken moeten simpel afgehandeld worden. Daarom regelen medewerkers snel en eenvoudig hun HR-zaken met de Youforce app; thuis, onderweg, op het werk of vanaf het vakantieadres. Zo leg je met de app de thuiswerkdagen en reisbewegingen naar de werkgever vast. Nadat jouw medewerkers met de Youforce app hun thuiswerkdagen en reisbewegingen hebben ingediend, worden automatisch de juiste vergoedingen verwerkt in de salarisadministratie. Ook kunnen zij eenvoudig declaraties indienen, dienstreizen vastleggen en ziekmeldingen doorgeven. De manager krijgt hiervan een melding en kan dit met een druk op de knop goedkeuren. HR op je mobiel was nog nooit zo makkelijk.

 

Datagedreven beslissingen maken

HR-informatiesystemen bevatten veel data, maar hoe ontsluit je deze data en hoe helpt dit bij het nemen van HR-beslissingen? Met onze software krijg je real-time inzicht in de ontwikkeling van de belangrijkste data van jouw organisatie. De informatie komt uit meerdere bronnen en wordt laagdrempelig en visueel aantrekkelijk gepresenteerd. Zo zet je data eenvoudig om in inzichtelijke dashboards en rapportages die jou helpen met het nemen van HR-beslissingen.

Eenmalig invoer, meervoudig gebruik

In de HR software beheer je de gegevens van je medewerkers. Maar vaak zijn er ook andere systemen waarin medewerkergegevens worden vastgelegd. Deze dubbele vastlegging resulteert in een grotere kans op fouten en veel verloren tijd. Dit kan je voorkomen door deze systemen te koppelen met onze HR software. Je hoeft de gegevens maar een keer in te voeren, waarna ze automatisch worden uitgewisseld met IAM-systemen, planningssystemen, rapportage- en datawarehouse omgevingen, pensioenfondsen en meer.

Security en AVG by design

Security, privacy en het AVG proof koppelen van systemen moet standaard goed geregeld zijn, toch? Helaas is dit niet altijd vanzelfsprekend. Bij Visma | Raet hechten wij hier grote waarden aan en investeren maximaal in veiligheid en privacy.

Met onze cloud software hebben overheidsorganisaties:

  • Volledige geïntegreerde HR en salarisadministratie software met volledige ondersteuning op alle HR-processen
  • Uitgebreide self service voor medewerkers en leidinggevenden, waardoor zij meer grip hebben op hun eigen HR-zaken
  • Uitgebreide mobiele app waarin de medewerker en leidinggevende HR-taken en mutaties op een laagdrempelige manier kunnen registreren
  • Realtime verwerking van mutaties in de payroll
  • Uitgebreide digitale ondersteuning van het werving & selectieproces en onboarding van nieuwe medewerkers
  • Volledige digitale ondersteuning en integratie met opleidingsmanagement en e-learning
  • Slimme integraties via API’s met applicaties van derden
  • Sturing en inzicht in data met intuïtieve rapportages en HR analytics

Visma | Raet: een echte overheidspartner

Wij zijn een echte partner in de overheid. Al meer dan 50 jaar hebben wij partnerships met onze klanten. Daar zijn we enorm trots op en elke dag willen wij het maximale eruit halen voor onze klanten. Dat doen wij enerzijds door betrouwbaar te zijn en stabiliteit te leveren. Anderzijds door vernieuwend te zijn en mee te gaan met ontwikkelingen en klant thema's die specifiek binnen de overheid van toepassing zijn.

Nederland digitaliseert en dat geldt vooral voor overheidsinstanties. Publieke dienstverleners, rijksoverheid, gemeenten, provincies, waterschappen en andere oud- of semi-overheidsinstellingen werken samen aan betere digitale dienstverlening voor burgers en bedrijven. 

Visma Raet wil hieraan bijdragen. Samen op weg naar een betere en digitale overheid. In een snel veranderende omgeving zijn wij jouw kennispartner op het gebied van HR en IT.

De voordelen van onze HR- & Payroll software in de overheid

Met onze innovatieve cloud software ondersteunen we alle volledige medewerker processen. Vanaf het werven van medewerkers en de onboarding tot aan de HR- en salarisadministratie, verzuimmanagement en het ontwikkelen van medewerkers. Onze kracht is het slim automatiseren van HR-processen waardoor jouw organisatie het beste uit jouw mensen haalt.

hexagon icons - government-toekomstbestendig.png

Toekomstbestendige
software

Met onze software ben je altijd up-to-date, word je volledig ontzorgd op technisch beheer en zijn complexe implementaties overbodig. Samen zorgen we voor de juiste configuratie en stellen we best practices beschikbaar.

hexagon icons - government-volledige-ondersteuning.png

Volledige ondersteuning
op HR & Payroll gebied

Onze software is gebaseerd op bewezen best practices en actuele wet- en regelgeving binnen de overheid. Met onze HR software word je volledig ondersteund en ontzorgd bij HR-processen, recruitment, talent management en salarisadministratie.

hexagon icons - government-gebruiksgemak.png

Gebruiksgemak
voor iedereen

Iedereen in jouw organisatie heeft direct toegang tot de juiste functionaliteiten, ongeacht je functie als bestuurder, HR-professional, leidinggevende of medewerker.Op basis van je rol en autorisatie kan je door single-sign-on direct bij de juiste functionaliteiten komen. En met de mobiele app kan eenieder altijd en overal bij zijn HR-zaken.

hexagon icons - government-efficientie.png

Efficiëntie door
automatisering en robotisering

De kracht van onze software is de hoge mate van automatisering en robotisering van processen. Middels slimme bewezen workflows nemen we werk uit handen, waardoor er meer tijd vrij is voor het echte HR-beleid.

hexagon icons - government-kennis-ervaring.png

Verzekerd van
kennis en ervaring

Visma | Raet is al jarenlang actief in de overheid. Daardoor ben jij verzekerd van de juiste kennis in de systemen; of het nu gaat om cao’s of best practices van processen. Het is onze missie om jou te ontzorgen.

Wij werken met trots voor onder andere deze overheidsorganisaties

logo-dcmr.png

DCMR

Lees meer

logo-dowr-organisatie.png

DOWR-organisatie

Lees meer

logo-groningen.png

Gemeente Groningen

Lees meer

logo-wierden.png

Gemeente Wierden

Lees meer

Direct een afspraak inplannen?

Plan direct een geheel vrijblijvende afspraak in met onze collega Lindy om de mogelijkheden voor jouw overheidsorganisatie te bespreken.

Contactaanvraag

lindy-kraan.png

Lindy Kraan
Adviseur e-HRM overheid

Een partner met gedegen kennis van de overheid voor de gehele bedrijfsvoering

Om keuzevrijheid te bieden in ons portfolio, nu en in de toekomst, werken wij nauw samen met andere Visma-bedrijven en -partners. Hierdoor kan jouw gehele organisatie optimaal gebruikmaken van rijke functionaliteiten op verschillende domeinen, zonder dat je verzeild raakt in verschillende systemen, van diverse leveranciers met steeds weer een ander aanspreekpunt. Het portfolio van Visma reikt verder dan alleen HR en de salarisverwerking. We bieden met onze Visma-familie een totaal portfolio met ondersteuning van het primaire proces van overheden en de ondersteuning van de gehele bedrijfsvoering, inclusief finance en inkoopprocessen. Visma is al jarenlang actief in de overheid, waardoor je verzekerd bent van de juiste kennis in de systemen, of het nou gaat om een cao of best practices van processen. We ontzorgen overheden met onze kennis van de markt. Hierdoor kan jouw organisatie zich richten op de kerntaak: meer tijd en focus voor burgers en bedrijven.