Visma | Raet Partners

Sluit je aan op het Visma | Raet partnernetwerk

Visma | Raet heeft een breed samenwerkingsverband met organisaties die HR-producten en HR-diensten aanbieden die aanvullend zijn op de oplossingen van Visma| Raet. Door deze overeenkomsten verloopt de (gezamenlijke) dienstverlening aan onze klanten nog beter.

Onze oplossingen

Wil je worden opgenomen in ons partner netwerk? Bekijk de mogelijkheden en neem contact op met ons partnership team.

Word nu partner

Je kunt op verschillende manieren met Visma | Raet samenwerken. Ons partnerprogramma kent meerdere vormen van partnerships. Zo kun je een gecertificeerde integratie partner worden of jouw oplossing onderdeel laten zijn van ons software portfolio.

Ga naar partnerprogramma's

Visma | Raet heeft een uitgebreid en sterk groeiend partnernetwerk. Wij werken samen met gerenommeerde partijen op verschillende gebieden zoals HR, Finance en Workforce Management. Bekijk wie er al bij ons zijn aangesloten.

Ga naar partnernetwerk

Meer dan 200 partners met de kracht van Visma Raet

Logo Pointlogiv Logo Netive Logo Workforce IT

Bekijk al onze partners

Veiligheid voorop

AVG compliant

Onze integraties ondersteunen de vereisten van De AVG. Zo bevatten onze API’s alleen de data die nodig zijn voor de ontvangende applicaties (doelbinding) Daarnaast passen we het principe van Privacy-by-design toe. Dit betekent dat wij technische maatregelen hebben genomen om persoonsgegevens te beschermen tegen onrechtmatig gebruik en gegevens lekken.

Gecertificeerde partners

Met onze partners maken we heldere afspraken over hoe we integreren en het gezamenlijke beheer van de Integratie uitvoeren. Je bent verzekerd van een veilige en compliant koppeling waar je geen omkijken naar hebt.

Bewezen technieken

Onze integraties met partners zijn gebaseerd op bewezen industrie standaarden. We passen HTTPS, en onderliggend het TLS protocol, toe voor de communicatie met systemen van partners. We gebruiken OAuth 2.0 om te bepalen welke partij verbinding maakt met Youforce (authenticatie) en tot welke gegevens ze toegang hebben wanneer ze een API-aanroep doen (autorisatie).