Onboardingsessie 'Aan de slag met de Youforce app!'

Maandag 4 juli 2022, 10.00 uur - 13.30 uur

Meld je hier aan

Met de Youforce app van Visma | Raet was HR op je mobiel nog nooit zo makkelijk en regelen medewerkers en managers zelf hun HR-zaken waar en wanneer zij dat willen. Wil jouw zorgorganisatie ook een vliegende start maken met de Youforce app? Schrijf je dan hier in voor de praktijkgerichte onboarding sessie ‘Aan de slag met de Youforce app’ op maandag 4 juli van 10.00 uur tot 13.30 uur. Deze sessie vindt plaats bij Visma | Raet op kantoor, Plotterweg 38 in Amersfoort en organiseren we voor zorginstellingen die met HR Core Online werken.

Activatie van de app

In de praktische sessie maak je kennis met de Youforce app. We activeren en configureren de app voor jouw organisatie waarna jouw medewerkers en managers direct aan de slag kunnen. De sessie is interactief; naast een plenair gedeelte, volg je drie breakout sessies waarin de Visma | Raet consultants met jou de Youforce app gaan inrichten. Hieronder lees je welke breakout sessies je volgt:

  1. Inrichten ziek- en hersteld melden in de Youforce app en ondersteuning/uitleg de-activeren ziek- en hersteld in Self Service
  2. Inrichten onkostendeclaratie in de Youforce app en ondersteuning/uitleg de-activeren onkosten in Self Service
  3. Activeren adres- en contactgegevens wijzigen in de Youforce app en algemene uitleg zoals Profiel en Dossier

Iedere breakout sessie duurt ongeveer 30 tot 40 minuten; de deelnemersgroep verdelen we in drie subgroepen zodat iedereen alle sessies roulerend kan volgen. Tijdens de sessie maken we bekend wie in welke subgroep zit.

Programma

  • Introductie Youforce app
  • Inrichting en autorisatie (policy management)
  • Breakout sessies
  • Plenaire afsluiting

Randvoorwaarden voor deelname

Om de bijeenkomst soepel te laten verlopen, is het belangrijk dat alle deelnemers ook daadwerkelijk met de Youforce app kunnen werken. We hebben een korte checklist waarin je een aantal randvoorwaarden vindt. Voor deelname aan de onboarding sessie is het van belang dat alle deelnemers deze checklist hebben doorlopen. Daarnaast is het belangrijk dat iedere deelnemer op 4 juli een eigen laptop meeneemt om de app de activeren.

Je ontvangt na de inschrijving een link voor de onboarding sessie en een digitaal formulier met een aantal vragen ter voorbereiding op de activatie van de app voor jouw organisatie.

Heb je vragen over de checklist of het Google formulier ter voorbereiding, neem dan contact op met ruud.beijaard@visma.com.

Meld je direct aan