VIP-tickets ISU WK Afstanden 2023

  • Donderdag 2 maart van 17.20 uur tot 23.00 uur, Thialf Heerenveen

Meld je hier aan

Van 2 tot en met 5 maart strijdt de internationale schaatstop in Thialf om de wereldtitels op de ISU WK Afstanden 2023. Wie kronen zich tot nieuwe wereldkampioenen? Voor donderdagavond 2 maart hebben we een aantal VIP tickets beschikbaar. Beleef samen met Visma | Raet een avond heerlijke middag voor de echte schaatsfan. En kom vooral niet alleen maar neem je partner, schaatsvriend (in) of kind (vanaf 12 jaar) mee om samen dit WK bij te wonen.

VIP-arrangement

  • Toegang tot de exclusieve Daikin Lounge met direct zicht op de baan
  • Gereserveerde stoel aan de Oostzijde
  • Volledig verzorgd catering programma
  • Entertainment
  •  Oud schaatser die de voor- en nabeschouwing van de wedstrijden verzorgt
  • 1 parkeerkaart op 2 arrangementen 

Programma

Op donderdag 2 maart gaat de Hospitality lounge om 17:20 uur open.

Het programma is als volgt:

17:20 uur – Hospitality lounge open
18:20 uur – Start wedstrijden 3.000m dames
19:35 uur – Start wedstrijden 5.000m heren
21:25 uur – Start Team Sprint dames
21:42 uur – Start Team Sprint heren
21:55 uur – Einde wedstrijden
23:00 uur – Einde Hospitality programma

Ontvangst

Vanaf één uur voor aanvang van de wedstrijden ben je van harte welkom in de Hospitality Lounge. Met het e-ticket kan je je melden bij de 'VIP' ontvangstbalie op de begane grond. Volg hiervoor de borden 'VIP-tickets & ingang Oost' vanaf de parkeerplaats naar de hoofdingang. Bij de balie ontvang je een VIP-bandje, waarna je door een van de hostesses naar de lounge wordt verwezen.

Locatie

Thialf
Pim Mulierlaan 1
8443 DA Heerenveen

Bereikbaarheid

Thialf gevestigd in Heerenveen is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Thialf beschikt over 1500 parkeerplaatsen en 3 invalidenparkeerplaatsen. Volg hiervoor de borden 'P Thialf'. Kijk goed op je e-ticket op welke P er geparkeerd kan worden (P0 t/m P8).

Openbaar vervoer

Thialf is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Treinen stoppen te allen tijde bij het station van Heerenveen en vanaf de nabijgelegen bushalte rijden er diverse buslijnen naar Thialf. Lijn 17 stopt vóór Thialf en lijn 115 stopt op loopafstand (ca. 500m) van Thialf, aan de Marktweg in Oudeschoot.

Tickets

De e-tickets worden ongeveer twee weken voorafgaand in een separate mail verzonden. Neem deze mee op je smartphone (of geprint). Alle VIP-gasten dienen bij het ophalen van een VIP-bandje in het bezit te zijn van een geldig e-ticket (deze wordt al bij de ontvangstbalie gescand).

Meld je aan voor de reservelijst

We hebben helaas het maximale aantal inschrijvingen bereikt. Wil je toch nog kans maken op een ticket, meld je dan aan op de reservelijst. Houd er rekening mee dat we je ticket(s) niet kunnen garanderen.