Webinar ‘Meer keuzevrijheid met flexibele arbeidsvoorwaarden in de zorg'

Webinar ‘Meer keuzevrijheid met flexibele arbeidsvoorwaarden in de zorg'

Webinar: Dinsdag 26 april 2022, 11.00 uur - 11.45 uur

Flexibele arbeidsvoorwaarden zijn een belangrijk HR-instrument voor de werving en het behoud van zorgmedewerkers. Werkgevers in de zorg die hun medewerkers keuzevrijheid bieden in de flexibele arbeidsvoorwaarden onderscheiden zich hiermee op de enorm krappe arbeidsmarkt. Steeds meer zorg-cao’s spelen daarom in op deze behoefte en bieden volop ruimte voor persoonlijke regie op de arbeidsvoorwaarden.

Naast keuzevrijheid en aantrekkelijk werkgeverschap bieden flexibele arbeidsvoorwaarden ook fiscale voordelen. Zowel voor werkgevers als medewerkers. Een ‘win-win’ situatie dus. Maar hoe maak je vanuit HR het keuzeproces van flexibele arbeidsvoorwaarden eenvoudig en transparant voor jouw medewerkers? En hoe geef je medewerkers inzicht in de gevolgen van uitruil van bronnen en doelen?

Waar gaat dit webinar over?

In het webinar ‘Meer keuzevrijheid met flexibele arbeidsvoorwaarden in de zorg’ op 26 april a.s. van 11.00 uur tot 11.45 uur gaat Solution Consultant Jeroen de Haas in op deze vragen. Hij laat daarbij zien hoe de module Flex Benefits in Youforce het keuzeproces voor medewerkers makkelijk maakt en de HR- en salarisadministratie ondersteunt bij de administratie van flexibele arbeidsvoorwaarden.

Programma:

  • Introductie thema flexibele arbeidsvoorwaarden
  • Ontwikkelingen in de cao’s
  • Hoe krijgen we de gesprekken over functioneren en ontwikkelen weer leuk?
  • Flex Benefits voor de zorg
  • Demo
  • Afsluitend: voordelen op een rij

Zijn flexibele arbeidsvoorwaarden voor jouw zorgorganisatie ook een strategisch HR-instrument en ben je nieuwsgierig hoe je met Flex Benefits jouw medewerkers meer regie geeft over hun arbeidsvoorwaarden? Schrijf je dan in. Ben je verhinderd op 26 april a.s.? Geen zorgen, schrijf je gewoon in. We nemen het webinar op en delen de opname na afloop met je.

Wil je meer informatie? Lees dan de klantcase van de gemeente Almelo, onze blog of download de infosheet over Flex Benefits.

Lees hier de klantcase van de gemeente Almelo

Lees de blog

Download hier de infosheet