Webinar: Hoe organiseer je compliant je totale workforce?

Webinar: Hoe organiseer je compliant je totale workforce?

Webinar: Donderdag 25 maart van 10:00 uur tot 11:00 uur 

De verkiezingen komen eraan en dat zorgt weer voor de nodige veranderingen in wet- en regelgeving. Welke ontwikkelingen beïnvloeden de relatie tussen vast en flexibel personeel? En in welke mate zal de kleur van het nieuwe kabinet bepalen hoe jij straks als werkgever met je workforce omgaat?

Welk kabinet het ook wordt: het blijft altijd belangrijk dat de totale workforce van je organisatie voldoet aan compliance voorschriften en wet- en regelgeving. Dit geldt voor de organisatie en administratie van zowel de flexibele schil als voor het vaste personeel. En met de beoogde maatregelen van de commissie Borstlap wordt de noodzaak nog groter om goed inzicht te hebben welk type arbeidsrelatie je inzet voor welk type werk.

Steeds meer organisaties beseffen dat het volledig compliant organiseren van de interne en externe flex vraagt om een geautomatiseerd proces, waar slimme software uitkomst kan bieden. Een voorbeeld van deze software is een Vendor Management System (VMS), waarmee organisaties hun volledige inhuurproces automatiseren. Dit geeft rust, meer inzicht en grip op compliance.

Ben je benieuwd hoe een VMS deze compliance van de flexibele workforce waarborgt? Meld je dan via het formulier hiernaast aan voor het gratis webinar dat Nétive en Visma | Raet samen organiseren op 25 maart van 10.00 uur tot 11.00 uur.

Tijdens het webinar gaat Joke van der Velpen van Visma | Raet in op de impact van de verkiezingsuitslag èn commissie Borstlap op de inzet van vast en flexibel personeel. Daarna demonstreert Narada Bouwland van Nétive hoe een VMS dit voor de flexibele workforce in de praktijk ondersteunt. Denk daarbij aan aspecten als:

● Vastlegging van ZZP-ers en uitzendkrachten

● Afspraken met uitzenders en detacheerders

● Interne compliance afspraken

● Document management

● Goedkeuringen en restricties

Geïnteresseerd maar lukt het niet om deel te nemen op 25 maart? We nemen het webinar op en kunnen de opname na afloop naar je mailen. Dus meld je aan.

Zodra je je hebt aangemeld via het aanmeldformulier, ontvang je een mail met daarin een unieke link naar het webinar op 25 maart a.s.