Webinar: Vier tips om op koers te blijven met jouw uitgaven

Webinar: Vier tips om op koers te blijven met jouw uitgaven

Webinar: Dinsdag 16 november van 10:00 uur tot 10.45 uur 

Voorkom onaangename financiële verrassingen en zorg dat je vooraan in het peloton rijdt! Met de Spend Cloud en Visma.net Financials heb jij het stuur stevig in handen en de volledige controle over al jouw uitgaven. Benieuwd hoe we je kunnen helpen grip op alle kosten te houden? Schrijf je dan hier in voor ons gratis webinar ‘Vier tips om op koers te blijven met jouw uitgaven’ op 16 november a.s.

Tijdwinst boeken

Veel organisaties hebben hun uitgavenproces gedigitaliseerd maar missen het volledige integrale overzicht. Soms ontbreekt factuurinformatie of zijn niet alle facturen bekend bij de financiële afdeling. Dankzij onze slimme software heb je de handen vrij om moeiteloos te demarreren. Minder administratie betekent immers meer tijd voor kerntaken en weg te blijven bij het peloton. Is jouw organisatie klaar voor een vloeiend proces van begroten, inkopen, registreren, corrigeren en analyseren?

Wat haal je uit ons webinar?

In dit gezamenlijk webinar van Visma ProActive, Visma Software en Visma | Raet geven we je een aantal praktijkvoorbeelden hoe organisaties effectief op hun kosten sturen dankzij de slimme inzet van Visma cloudsoftware. Laat je inspireren door de mogelijkheden van kas & pas, het inkoopportaal, registratie van inkooporders bij de bron en OneStop Reporting.

Deze online sessie voor finance professionals en inkoopmanagement vindt plaats op 16 november a.s. van 10.00 uur tot 10.45 uur. De sprekers Jim Lapré van Visma Software en Gérard Schonewille van Visma | ProActive gaan onder meer in op de volgende onderwerpen:

  • Realtime KPI’s en dashboards
  • Direct verwerken van uitgaven naar begroting, project of kostenplaats
  • Robotisering van repeterende taken
  • Sturen op uitzonderingen
  • Tips om grip te krijgen op al je uitgaven

Wil je ook de volledige controle over je uitgaven? Schrijf je dan hier in voor ons webinar op 16 november a.s. Na aanmelding ontvang je een link van het webinar.