Webinar: Tijd over door slim automatiseren met Visma.net Financials

Webinar: Tijd over door slim automatiseren met Visma.net Financials

Webinar: Woensdag 21 april van 10:00 uur tot 10:45 uur 

Steeds meer financiële professionals maken de ontwikkeling richting business control: een trusted advisor en business partner die het management adviseert. De business controller heeft diepgaande financiële kennis, analytisch inzicht en beschikt over competenties om tactisch en strategisch mee te denken én te sturen met de top van een organisatie.

Toch is in de dagelijkse praktijk de business controller vaak nog steeds veel tijd kwijt aan het op orde krijgen van de juiste data. Uit recent onderzoek van FinTouch samen met de Vrije Universiteit Amsterdam blijkt onder meer dat business controllers in hun strategische rol worden belemmerd door onvoldoende IT-ondersteuning en beperkte proces automatisering. Het gehele proces van verzameling en bewerking van data naar waardevolle rapportages is vaak niet gestroomlijnd. Terwijl goede IT-processen en medewerkers die er mee om kunnen gaan direct goede data leveren. Hierdoor is verdere automatisering en robotisering op repeterende taken mogelijk. En dat levert tijd op om strategisch mee te denken en te sturen.

Wil jij weten hoe jouw organisatie meer tijd creëert voor de strategische rol van business control door de inzet van automatisering en robotisering? En hoe je meer inzicht krijgt in de financiële performance van jouw organisatie? Schrijf je dan in voor het webinar ‘Tijd over door slim automatiseren met Visma.net Financials’ op woensdag 21 april van 10.00 uur tot 10.45 uur.

O.a. de volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Elimineer handmatige werkzaamheden m.b.v. gerobotiseerd boekhouden
  • Sturen op uitzonderingen via het ‘Management by exception’ concept
  • Dashboards & continue analyses
  • KPI’s & maatwerkrapportages binnen de standaard software

Ontdek tijdens het webinar hoe je met Visma.net Financials processen stroomlijnt en slim integreert met andere processen zoals de salarisadministratie en spend management. Laat je inspireren door de praktische voorbeelden hoe je met Visma.net Financials efficiënter werkt waardoor je als business controller meer tijd overhoudt voor advisering en strategie.