Webinar ‘Tips voor een agile gesprekscyclus met de medewerker als regisseur’

Webinar ‘Tips voor een agile gesprekscyclus met de medewerker als regisseur’

Webinar: Donderdag 24 februari 2022, 10.00 uur - 10.45 uur

Het jaar 2022 is alweer in volle gang. De hoogste tijd voor een nieuwe gesprekscyclus met daarin de welbekende functionerings- en beoordelingsgesprekken. Maar wat vinden we nou van dit jaarlijks ritueel? Onderzoek toont aan dat lang niet iedereen positief is over deze gesprekscyclus. Gesprekken zijn te statisch, vaak onpersoonlijk en te veel gericht op het beoordelen. Ook ervaren medewerkers met het flexibel en hybride werken dat leidinggevenden op afstand niet altijd weten hoe zij écht functioneren en zich ontwikkelen.

Hoe krijgen we gesprekken over functionering en ontwikkeling weer leuk? Samen met Principal Consultant Jan Tjerk Boonstra van de Human Capital Group organiseren wij op 24 februari a.s. van 10.00 uur tot 10.45 uur het webinar ‘Tips voor een agile gesprekscyclus met de medewerker als regisseur’.

Waar gaat dit webinar over?

Tijdens het webinar deelt Jan Tjerk Boonstra actuele inzichten hoe organisaties meer rendement halen uit hun performance management in een agile en hybride organisatie. Met daarin aandacht voor de continue dialoog, nieuwe vormen van leiderschap en de medewerker als regisseur. Solution Consultant Melanie van den Hoven van Visma | Raet laat zien hoe onze performance management software slimme ondersteuning biedt aan dit continue proces en medewerkers meer structuur en grip geeft.

Programma:

  • Welkom 
  • Waarom modernisering van performance management?
  • Hoe krijgen we de gesprekken over functioneren en ontwikkelen weer leuk?
  • Nieuwe vormen van leiderschap
  • Voordelen van digitaal performance management
  • Demo
  • Tot slot: enkele tips op een rij

Wil jij ook dat je medewerkers en leidinggevenden enthousiast worden over de gesprekscyclus en kan je wel wat nieuwe ideeën gebruiken? Schrijf je dan in voor ons webinar ‘Tips voor een agile gesprekscyclus met de medewerker als regisseur’. Ben je verhinderd op 24 februari a.s.? Geen zorgen, schrijf je gewoon in. We nemen het webinar op en delen de opname na afloop met je.

Wil je meer informatie? Lees dan onze whitepaper, e-book en blog over het thema modernisering van performance management.

Download hier de whitepaper ‘7 tips voor modern performance management’

Download hier het e-book: 'Een leven lang ontwikkelen: geef medewerkers zelf de regie'

Lees de blog