Webinar wijziging support Verzuim Management 2.0

  • dinsdag 13 december van 10.00 uur tot 10.45 uur

Meld je hier aan

Jouw organisatie maakt gebruik van Visma Verzuim Dotweb. Visma | Raet verkocht deze applicatie onder de naam Verzuim Management 2.0. Visma Verzuim Dotweb is een product van Visma Verzuim. Visma Verzuim ontwikkelt software voor professionals die zich bezighouden met het begeleiden en voorkomen van verzuim. Visma Verzuim is net als Visma | Raet onderdeel van de Visma organisatie.

De ondersteuning van Visma Verzuim vindt momenteel plaats vanuit het service center van Visma | Raet. Je registreert via het ticketsysteem van Visma | Raet de issues en vragen en deze worden via het service center opgepakt en behandeld. Wanneer een ticket niet kan worden opgelost schakelen we met het service center van Visma Verzuim.

Per 1 januari 2023 gaat dit proces wijzigen. Om jullie als klant zo goed mogelijk te ondersteunen bij het applicatiebeheer van deze module wordt vanaf deze datum het support overgenomen door Visma Verzuim. Wij gaan er vanuit dat dit voor jullie als klant meer efficiency gaat betekenen en tot een snellere afhandeling van tickets gaat leiden.

Webinar

Om deze wijziging in support zo goed mogelijk te laten verlopen, organiseren Visma | Raet en Visma Verzuim op dinsdag 13 december van 10.00 uur tot 10.45 uur gezamenlijk een webinar. In dit webinar nemen wij jullie mee wat van het support door Visma Verzuim verwacht mag worden, hoe de overdracht georganiseerd wordt en wat dit voor jullie als klant betekent. In dit webinar lichten we ook toe hoe de roadmap voor Verzuim Management 2.0 eruit ziet.

Meld je direct aan