Talent Management software - Visma | Raet

Talent Management

Vind, ontwikkel en behoud talentvolle medewerkers. Talent Management software ondersteunt bij werving & selectie, opleidingsmanagement en performance management.

Vind, ontwikkel en behoud talent

Om succesvol te zijn als organisatie heb je de juiste mensen met de juiste competenties op de juiste plek nodig. En het vermogen om snel te kunnen inspelen op veranderingen.

Medewerkers willen vaak wel veranderen, maar ruim de helft van de medewerkers (59%) weet niet goed wat ze nodig hebben om toekomstbestendig te zijn.

Bron: Visma | Raet Benchmark

Talent Management ondersteunt bij het vinden, ontwikkelen en behouden van de talentvolle medewerkers. Door processen te digitaliseren en nieuwe, slimme tools en features in te zetten, faciliteer je HR, managers, medewerkers én kandidaten. Daarbij staat gebruiksgemak van Talent Management software voorop en is de ‘employee journey’ steeds meer leidend bij de inrichting.

Vraag een demo aan

Producten Talent Management

 

Werving & Selectie

Digitaliseer het wervings- en selectieproces en versnel de zoektocht naar nieuwe medewerkers. In onze portal verwerk je alle handelingen rondom werving en selectie en geef je managers zelf de regie. Zo krijg je bijvoorbeeld alleen de sollicitaties binnen die voldoen aan de criteria die zijn ingevoerd.

De voordelen: 

 • Digitaliseer het werving- en selectieproces
 • Eenvoudig online solliciteren via social media
 • Snel kandidaten zoeken in talentpools
 • Minder 'bad hires' door inzet van online assessments
 • Video solliciteren als handige selectietool

 

Performance Management

We zijn de afgelopen periode anders gaan samenwerken en we vergaderen vooral online. Functies en taken veranderen en er worden ook andere competenties gevraagd. Hoe neem je mensen mee in nieuwe manieren van werken? Hoe zorg je dat mensen de gewenste competenties gaan ontwikkelen? En leg je daarbij de regie bij manager of medewerker?

Met een Performance Management Systeem (PMS) maak je de stap van standaard gesprekscyclus naar een aantrekkelijk portaal voor medewerkerontwikkeling. Daarmee faciliteer je het continue gesprek tussen manager en medewerker over competenties en prestaties. En stimuleer je medewerkers om aan de slag te gaan met hun ontwikkeling.

De voordelen: 

 • Doelen stellen en sturen op performance via de gesprekscyclus
 • Inzicht in competenties op medewerker- en organisatieniveau
 • Medewerkerontwikkeling op basis van competentiescores en feedback
 • Naadloos te combineren met Opleidingsmanagement (LMS)

 

Meer over Performance management    Download de infosheet

Opleidingsmanagement

Natuurlijk wil je dat je medewerkers kundig en bekwaam zijn om hun functie uit te oefenen. Je wilt dat ze gemotiveerd zijn om bij jou te werken en zich blijven ontwikkelen om zo duurzaam inzetbaar zijn. Veel organisaties investeren dan ook in de competenties van hun medewerkers. Maar hoe haal je meer rendement uit opleiding en ontwikkeling? En hoe organiseer je het opleidingsaanbod, de budgetten en de administratie daaromheen?

Met een Leer Management Systeem (LMS) automatiseer je je opleidingsmanagement. Je geeft invulling aan kennismanagement en competentiemanagement in je organisatie en geeft medewerkers regie over hun eigen ontwikkeling.

 

De voordelen:

 • Het volledige opleidingsmanagement in één portal
 • Aantoonbaar vakbekwaam voor audit- en kwaliteitsdoeleinden
 • Bied medewerkers flexibiliteit met e-learning
 • Opleidingscatalogus met groot aanbod van in- en externe trainingen
 • Regie op eigen ontwikkeling met persoonsgebonden opleidingsbudget

 

Klaar voor de toekomst met hét onboarding platform

Begin al voor de eerste werkdag met onboarden via Appical, en geef nieuwe werknemers een vliegende start. Of ze nu thuis, op kantoor of hybride werken.

Start het onboarding proces al voor de eerste werkdag. Zo is je nieuwe medewerker sneller productief en meer betrokken. Geef jouw nieuwe medewerkers een interactieve pre- en onboarding ervaring met Appical's toonaangevende platform. En zorg dat jouw organisatie klaar is voor het hybride werken.

Meer over Onboarding    

Klantervaringen