Effectief sturen op betrokkenheid met Dialog Engagement

Van jaarlijks medewerkersonderzoek naar continu inzicht in de betrokkenheid van jullie medewerkers. Met Dialog Engagement weet je altijd wat er leeft in jouw organisatie.

  • Verhoog het werkgeluk
  • Behoud waardevolle medewerkers
  • Verminder het ziekteverzuim

Vraag demo aan

Het goede gesprek over betrokkenheid

Ons platform Dialog Engagement maakt het heel makkelijk om met medewerkers in gesprek te blijven over hun betrokkenheid. Dat komt doordat we inzoomen op de 6 thema’s die het meeste invloed hebben op de betrokkenheid van medewerkers. Dialog Engagement helpt je om over die thema’s de juiste vragen te stellen. Dit betekent dat je steeds snel bij kunt sturen als dat nodig is.

Thema's betrokkenheid

Thema s betrokkenheid-3.jpg

Van klassiek MTO naar sturen op betrokkenheid

Eén keer per twee jaar een MTO (Medewerkers Tevredenheids Onderzoek) doen, dat is niet meer van deze tijd. Door de enorme krapte op de arbeidsmarkt en de vele veranderingen om ons heen, wil je continu sturen op de betrokkenheid van jouw medewerkers. Want betrokken medewerkers zijn minder vaak ziek en blijven langer bij je organisatie. Maar hoe krijg je meer betrokken medewerkers? Stefan Op de Woerd van Dialog vertelde er tijdens het webinar ‘Van klassiek MTO naar sturen op betrokkenheid’ meer over. Heb je dit webinar gemist of wil je de content nog een keer bekijken? Bekijk hier de opname van het webinar.

Webinar engagement.jpg

E-book 'In 5 stappen naar de ultieme employee experience'

Met de huidige krappe arbeidsmarkt is het niet altijd eenvoudig om snel een goede vervanger te vinden als medewerkers de organisatie verlaten. Belangrijk dus om de medewerkers die bij je willen werken zo betrokken en gemotiveerd te houden. Werkgevers besteden daarom steeds meer aandacht aan de zogenaamde ‘employee experience’ om hiermee de beleving van hun medewerkers positief te beïnvloeden. Wil je weten hoe je aan de slag gaat met de ultieme employee experience in jouw organisatie? Download ons e-book ‘In 5 stappen naar de ultieme employee experience’.

Download e-book

 

E-book In 5 stappen naar de ultieme employee experience.jpg

Bekijk de demovideo

In deze video nemen we je mee in Dialog Engagement en hoe je kunt sturen op betrokkenheid. Je ziet onder meer hoe je eenvoudig een survey uitstuurt over betrokkenheid, hoe je als leidinggevende en HR inzicht krijgt in deze betrokkenheid en hoe je daar snel op kan bijsturen.

Demovideo Dialog Engagement.jpg

Meer informatie?

Wil je meer informatie over Dialog Engagement? Vraag dan hier de infosheet aan.

Download de infosheet

Dialog engagement infosheet.jpg

Verder praten?

Ben je benieuwd geworden naar wat Dialog Engagement nog meer voor jou kan betekenen? Vul dan eenvoudig onderstaand formulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!