Klaar voor de toekomst met hét onboarding platform

Begin al voor de eerste werkdag met onboarden via Appical, en geef nieuwe werknemers een vliegende start. Of ze nu thuis, op kantoor of hybride werken.

Webinar terugkijken

Krijg nieuwe medewerkers aan boord voor hun eerste werkdag!

Start het onboarding proces al voor de eerste werkdag. Zo is je nieuwe medewerker sneller productief en meer betrokken. Geef jouw nieuwe medewerkers een interactieve pre- en onboarding ervaring met Appical's toonaangevende platform. En zorg dat jouw organisatie klaar is voor het hybride werken.

Van nieuwe medewerker naar toptalent

Voor HR

​Tijd om het stoffige welkom overboord te gooien met een virtuele én persoonlijke onboarding ervaring. Zorg voor een geweldige start, nog voor de eerste werkdag. En dankzij het automatiseren van processen bespaar jij veel tijd.

Voor Recruitment

Blije medewerkers trekken nieuw talent aan. Blijf de concurrentie een stap voor en maak van je nieuwe medewerkers merkambassadeurs, nog voor hun eerste werkdag.

Voor Management

Effectieve onboarding versnelt de tijd tot volledige productiviteit met 30% en voorkomt het verlies van talent. Maak je onboarding traject toekomstbestendig en zorg ervoor dat elke nieuwe medewerker de beste start heeft; vanuit huis, op kantoor of beiden.

Podcast: Appical en Visma | Raet over de uitdaging op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt is heel erg krap. Vacatures liggen voor het oprapen, maar medewerkers zijn enorm schaars. Niet alleen de werving, maar ook het behoud van medewerkers is van groot belang. Uit de jaarlijkse HR Benchmark van Visma | Raet blijkt dat ruim de helft van de bestuurders en twee derde van de HR-professionals werving en selectie als topprioriteit zien. Hoe trek je nieuwe medewerkers aan? Hoe bind en boei je nieuwe en huidige medewerkers? Hoe kun je dit zelfs al doen voordat medewerkers officieel starten in hun nieuwe functie? Glenn van der Burg bespreekt dit met Marco Winkel, director HR bij Visma | Raet; en Peter Straatsma, Chief Commercial Officer bij Appical.

Klanten die Appical gebruiken

amsterdam-umc.png

Amsterdam UMC

Lees meer

gem-vught.png

Gemeente Vught

Lees meer

vhr-drenthe.png

Veiligheidsregio Drenthe

Lees meer

Meer weten?

Ben je benieuwd geworden naar wat Appical nog meer voor jou kan betekenen? Vul dan eenvoudig onderstaand formulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!