Opleidingsmanagement software - Visma | Raet

Opleidingsmanagement

Haal meer rendement uit opleiden met een Learning Management Systeem. En verhoog zo de kwaliteit en inzetbaarheid van je medewerkers.   

Download de infosheet

Opleidingsmanagement

Kennis veroudert steeds sneller. Continu investeren in opleiding en ontwikkeling is nodig om de kwaliteit en inzetbaarheid van medewerkers op peil te houden.Maar hoe organiseer je het opleidingsaanbod, budgetten en de administratie daaromheen? Hoe borg je dat certificeringen op orde zijn?  

Een Learning Management System (LMS) biedt inzicht in competenties, bekwaamheden en bijbehorende certificaten. Daarnaast biedt het ondersteuning bij de uniforme en efficiënte afhandeling van opleidingsaanvragen. Je geeft medewerkers zelf de regie over hun ontwikkeling met een ingerichte online opleidingscatalogus en indien gewenst een persoonsgebonden budget.

73% van de bestuurders is van mening dat de organisatie er alles aan doet om ervoor te zorgen dat medewerkers de juiste competenties hebben. 37% van de medewerkers deelt deze mening.

Bron: Visma | Raet Benchmark

Vraag een demo aan

Webinar

Op donderdag 24 september a.s. van 10:00 - 11:00 uur organiseren wij voor HR- en opleidingsmanagers een webinar over opleidingsmanagement. Coen Brandsma van Visma | Raet en Marcel Peek van PlusPort vertellen hoe je met een Learning Management System (LMS) meer rendement haalt uit opleiden.

Schrijf je hier in

Klantervaringen