Opleidingsmanagement software - Visma | Raet

Opleidings-
management

Haal meer rendement uit opleiden met een Learning Management System. En verhoog zo de kwaliteit en inzetbaarheid van je medewerkers.  

Opleiden en ontwikkelen

Opleidingsmanagement en e-learning zijn nu actueler dan ooit. Of het nu gaat om bijscholing of omscholing; investeren in kennis, vaardigheden en verplichte certificeringen blijft cruciaal. Maar welke leervormen zijn effectief? En hoe organiseer je het trainingsaanbod, de budgetten en de compliance daaromheen?

Learning Management System

Met een Learning Management System (LMS) automatiseer je al je opleidingsprocessen. Via één portal hebben medewerkers, leidinggevenden én HR inzicht in competenties, certificeringen en het bijbehorende kennis- en opleidingsaanbod. Zo faciliteer je het leren en borg je de vakbekwaamheid binnen je organisatie. Bovendien geef je medewerkers zelf regie over hun ontwikkeling met een ingerichte online opleidingscatalogus en indien gewenst een persoonsgebonden budget.

Download de infosheet

Over de software

Met een Learning Management System heb je een online platform om kennis delen, leren en certificeren te ondersteunen. Dit zijn de belangrijkste features van de software:

Digitaal proces

Met een Learning Management System zijn al je opleidingsprocessen geautomatiseerd. De HR- of opleidingsprofessional heeft controle over het hele proces van aanvragen, inschrijvingen, budgetplanning en certificeringen.

Learning Management System Visma Raet

Aantoonbaar vakbekwaam

Via het opleidingsmanagement-platform heb je inzicht in de competenties, PE-punten en certificaten op organisatieniveau en persoonsniveau. Met rapportages en compliance dashboards ben je als organisatie aantoonbaar vakbekwaam.

Je eigen Academy

Via de opleidingscatalogus stel je snel en eenvoudig een groot aanbod aan trainingen, e-learnings en examens beschikbaar aan je medewerkers. Zowel van eigen leveranciers als van externe opleiders.

Regie voor medewerkers

Je geeft medewerkers zelf de regie over hun ontwikkeling met een ingerichte opleidingscatalogus en indien gewenst een persoonsgebonden budget. Ze kunnen hier eenvoudig zoeken en aanmelden voor alle cursussen en examens.

Ontdek de mogelijkheden van een Learning Management System voor jouw organisatie

Vraag een demo aan 

 

 

"73% van de bestuurders is van mening dat de organisatie er alles aan doet om ervoor te zorgen dat medewerkers de juiste competenties hebben. 37% van de medewerkers deelt deze mening."

Bron: Visma | Raet Benchmark

Lees meer over leren en opleiden