Opleidingsmanagement software - Visma | Raet

Opleidingsmanagement

Haal meer rendement uit opleiden met een Leer Management Systeem. En verhoog zo de kwaliteit en inzetbaarheid van je medewerkers.  

Download de infosheet

Opleiden en ontwikkelen

Opleidingsmanagement en e-learning zijn nu actueler dan ooit. Of het nu gaat om bijscholing of omscholing; investeren in kennis, vaardigheden en verplichte certificeringen blijft cruciaal. Maar welke leervormen zijn effectief? En hoe organiseer je het trainingsaanbod, de budgetten en de compliance daaromheen?

Leer Management Systeem

Met een Leer Management Systeem (LMS) automatiseer je al je opleidingsprocessen. Via één portal hebben medewerkers, leidinggevenden én HR inzicht in competenties, certificeringen en het bijbehorende kennis- en opleidingsaanbod. Zo faciliteer je het leren en borg je de vakbekwaamheid binnen je organisatie. Bovendien geef je medewerkers zelf regie over hun ontwikkeling met een ingerichte online opleidingscatalogus en indien gewenst een persoonsgebonden budget.

 

"73% van de bestuurders is van mening dat de organisatie er alles aan doet om ervoor te zorgen dat medewerkers de juiste competenties hebben. 37% van de medewerkers deelt deze mening."

Bron: Visma | Raet Benchmark

Vraag een demo aan

Over de software

Digitaal proces
Met een LMS zijn al je opleidingsprocessen geautomatiseerd. De HR- of opleidingsprofessional heeft controle over het hele proces van aanvragen, inschrijvingen, budgetplanning en certificeringen.

Aantoonbaar vakbekwaam
Via het LMS-platform heb je inzicht in de competenties, PE-punten en certificaten op organisatieniveau en persoonsniveau. Met rapportages en compliance dashboards ben je als organisatie aantoonbaar vakbekwaam.

Je eigen Academy
Via de opleidingscatalogus stel je snel en eenvoudig een groot aanbod aan trainingen, e-learnings en examens beschikbaar aan je medewerkers. Zowel van eigen leveranciers als van externe opleiders.

Regie voor medewerkers
Je geeft medewerkers zelf de regie over hun ontwikkeling met een ingerichte opleidingscatalogus en indien gewenst een persoonsgebonden budget. Ze kunnen hier eenvoudig zoeken en aanmelden voor alle cursussen en examens.


"73% van de bestuurders is van mening dat de organisatie er alles aan doet om ervoor te zorgen dat medewerkers de juiste competenties hebben. 37% van de medewerkers deelt deze mening."
Bron: HR Benchmark Visma | Raet

Lees meer over leren en opleiden