Bespaar tijd en geld

Maak je werving en selectie proces zo efficiënt mogelijk en verkort de wervingstijd met eenvoudige processen, afgewerkte vacature-advertenties, autoreply e-mails en vlotte communicatie met een groot aantal kandidaten tegelijk. Met de software beheer je eenvoudig alle communicatie met de sollicitanten. Sollicitanten die niet verder gaan, stuur je eenvoudig een gepersonaliseerde afwijsmail.

AVG en verwerking van persoonlijke gegevens

Met software van Visma | Raet kun je er zeker van zijn dat het recruitmentproces in overeenstemming is met het nieuwe Privacybeleid (AVG) van de EU. Functionaliteiten en instellingen in het systeem zijn bijgewerkt volgens de nieuwe vereisten.

Video solliciteren

De videosollicitatie functionaliteit stelt recruiters in staat om kandidaten via een video te laten solliciteren voor een openstaande functie. De combinatie van video en geluid stelt kandidaten in de gelegenheid om zich persoonlijk voor te stellen en biedt recruiters de mogelijkheid om sollicitanten eenvoudig en snel te beoordelen. Daarnaast helpt het recruiters om verder te kijken dan alleen gegevens in het CV.

Weten wat onze software voor jouw organisatie kan betekenen?

Klantervaringen