werving & selectie software - Visma | Raet

Werving en selectie software

Met EasyCruit digitaliseer je het werving- en selectieproces en versnel je de zoektocht naar nieuwe medewerkers.

Snel de juiste kandidaat vinden

Recruitment begint steeds meer op marketing te lijken. Hoe zorg je ervoor dat kandidaten weten dat je op zoek naar ze bent? En dat deze kandidaten ook graag voor jouw organisatie willen werken? Om de aandacht van de kandidaat te trekken, moet je continu op zoek naar nieuwe manieren om het proces snel en soepel te laten verlopen.

recruitment software - Easycruit

EasyCruit

EasyCruit is de werving en selectie software van Visma | Raet. Met een volledig digitaal proces versnel je de zoektocht naar nieuwe medewerkers. Kandidaten kunnen eenvoudig online solliciteren via mobiel, social media of het sturen van een video. En recruiters worden met dit Applicant Tracking System (ATS) in het gehele proces ondersteund; van het plaatsen van vacatures, selecteren van kandidaten tot en met de aanname van de medewerker. 

Download de infosheet

De nieuwste mogelijkheden

Over de software

Met EasyCruit digitaliseer je het werving en selectieproces en versnel je de zoektocht naar nieuwe medewerkers. Dit zijn de belangrijkste voordelen van de online recruitment oplossing:

 

Gebruiksvriendelijk

Onze werving & selectie software vereenvoudigt het wervingsproces met slimme functies voor zowel recruiters als kandidaten, zoals bijvoorbeeld talentenpools en online assessments. Daarbij is de ‘candidate journey’ steeds meer leidend bij het inrichten van de sollicitatieprocedure. Kandidaten verwachten dat ze makkelijk online kunnen solliciteren, waar en wanneer ze willen.

Easycruit: werving & selectie software

Bespaar tijd en geld

Digitaliseer je werving- en selectieproces en verkort zo de doorlooptijd. Met een volledig digitaal proces versnel je de zoektocht naar nieuwe medewerkers, van het maken van de vacature tot en met de selectie en aanname van de kandidaat. Met EasyCruit beheer je bovendien heel eenvoudig alle communicatie met sollicitanten.

Deel vacatures overal en met iedereen

Met onze werving & selectie software creëer je professionele vacatures en die publiceer je direct op vacaturesites, social media of je deelt ze via mail. Kandidaten solliciteren eenvoudig via hun social media profiel of de responsive vacaturesite, die perfect is voor gebruik op mobiele telefoons. 

Voldoe automatisch aan de AVG

Als organisatie wil je er zeker van zijn dat het recruitmentproces in overeenstemming is met de regels voor het verwerken van persoonsgegevens van kandidaten. Met EasyCruit voldoe je aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 

Weten wat onze werving & selectie software voor jouw organisatie kan betekenen?

Vraag direct een demo aan

Klantervaringen