Visma | Raet maakt HR in de zorg makkelijker

Visma | Raet maakt HR in de zorg makkelijker

Meer tijd voor kwalitatieve zorg

Wij zorgen er enerzijds voor dat medewerkers gemakkelijk en snel hun HR-zaken kunnen regelen, zodat zij meer tijd kunnen besteden aan de zorg. Anderzijds maken wij het werk voor de HR- en salarisafdeling makkelijker, zodat er meer tijd is voor advies en strategie. Maar hoe doen we dat?

HRin60seconden

Simpele HR-taken moeten simpel afgehandeld worden. Daarom regelen medewerkers snel en eenvoudig hun HR-zaken met de Youforce app; thuis, onderweg, op het werk of vanaf het vakantieadres. Zo leg je met de app de thuiswerkdagen en reisbewegingen naar de werkgever vast. Nadat jouw medewerkers met de Youforce app hun thuiswerkdagen en reisbewegingen hebben ingediend, worden automatisch de juiste vergoedingen verwerkt in de salarisadministratie. Ook kunnen zij eenvoudig declaraties indienen, dienstreizen vastleggen en ziekmeldingen doorgeven. De manager krijgt hiervan een melding en kan dit met een druk op de knop goedkeuren. HR op je mobiel was nog nooit zo makkelijk.

 

Datagedreven beslissingen maken

HR-informatiesystemen bevatten veel data, maar hoe ontsluit je deze data en hoe helpt dit bij het nemen van HR-beslissingen? Met onze software krijg je real-time inzicht in de ontwikkeling van de belangrijkste data van jouw organisatie. De informatie komt uit meerdere bronnen en wordt laagdrempelig en visueel aantrekkelijk gepresenteerd. Zo zet je data eenvoudig om in inzichtelijke dashboards en rapportages die jou helpen met het nemen van HR-beslissingen.

Eenmalig invoer, meervoudig gebruik

In de HR software beheer je de gegevens van je medewerkers. Maar vaak zijn er ook andere systemen waarin medewerkergegevens worden vastgelegd. Deze dubbele vastlegging resulteert in een grotere kans op fouten en veel verloren tijd. Dit kan je voorkomen door deze systemen te koppelen met onze HR software. Je hoeft de gegevens maar een keer in te voeren, waarna ze automatisch worden uitgewisseld met IAM-systemen, planningssystemen, BI-systemen, pensioenpartijen en meer.

Security en AVG by design

Security, privacy en het AVG proof koppelen van systemen moet standaard goed geregeld zijn, toch? Helaas is dit niet altijd vanzelfsprekend. Bij Visma | Raet hechten wij hier grote waarden aan en investeren maximaal in veiligheid en privacy.

Met onze cloud software hebben zorginstellingen:

  • Volledige geïntegreerde HR en salarisadministratie software met volledige ondersteuning op alle HR-processen
  • Uitgebreide self service voor medewerkers en leidinggevenden, waardoor zij meer grip hebben op hun eigen HR-zaken
  • Uitgebreide mobiele app waarin de medewerker en leidinggevende HR-taken en mutaties op een laagdrempelige manier kunnen registreren
  • Realtime verwerking van mutaties in de payroll
  • Uitgebreide digitale ondersteuning van het werving & selectieproces en onboarding van nieuwe medewerkers
  • Volledige digitale ondersteuning en integratie met opleidingsmanagement en blended learning
  • Slimme integraties via API’s met applicaties van derden
  • Sturing en inzicht in data met intuïtieve rapportages en HR analytics

De voordelen van onze HR- & Payroll software in de zorg

Met onze innovatieve cloud software ondersteunen we de volledige employee journey. Vanaf het werven van medewerkers en de onboarding tot aan de HR- en salarisadministratie, verzuimmanagement en het ontwikkelen van medewerkers. Onze kracht is het slim automatiseren van HR-processen waardoor jouw zorgorganisatie het beste uit jouw mensen haalt.

hexagon icons - healthcare - toekomstbestendig.png

Toekomstbestendige
software

Met onze software ben je altijd up-to-date, word je volledig ontzorgd op technisch beheer en zijn complexe implementaties overbodig. Samen zorgen we voor de juiste configuratie en stellen we best practices beschikbaar.

hexagon icons - healthcare- volledige ondersteuning.png

Volledige ondersteuning
op HR & Payroll gebied

Onze software is gebaseerd op bewezen best practices en actuele wet- en regelgeving binnen de zorg. Met onze HR software word je volledig ondersteund en ontzorgd bij HR-processen, recruitment, talent management en salarisadministratie.

hexagon icons - healthcare- gebruiksgemak.png

Gebruiksgemak
voor iedereen

Iedereen in jouw organisatie heeft direct toegang tot de juiste functionaliteiten, ongeacht je functie als bestuurder, HR-professional, leidinggevende of medewerker.Op basis van je rol en autorisatie kan je door single-sign-on direct bij de juiste functionaliteiten komen. En met de mobiele app kan eenieder altijd en overal bij zijn HR-zaken.

hexagon icons - healthcare- efficientie.png

Efficiëntie door
automatisering en robotisering

De kracht van onze software is de hoge mate van automatisering en robotisering van processen. Middels slimme bewezen workflows nemen we werk uit handen, waardoor er meer tijd vrij is voor het echte HR-beleid.

hexagon icons - healthcare- kennis ervaring.png

Verzekerd van
kennis en ervaring

Visma | Raet is al jarenlang actief in de zorg. Daardoor ben jij verzekerd van de juiste kennis in de systemen; of het nu gaat om cao’s of best practices van processen. Het is onze missie om jou te ontzorgen.

Wij werken met trots voor onder andere deze organisaties in de zorg

daelzicht.png

Daelzicht

Lees meer

triade-vitree.png

Triade Vitree

Lees meer

logo-sheerenloo.png

's Heeren Loo

Lees meer

logo-driegasthuizengroep.png

DrieGastenhuizenGroep

Lees meer

Direct een afspraak inplannen?

Plan direct een geheel vrijblijvende afspraak in met onze collega Kevin om de mogelijkheden voor jouw zorginstelling te bespreken.

Contactaanvraag

kevin-olaria-website.png

Kevin Olaria
Adviseur e-HRM zorg

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand het belangrijkste HR-nieuws van Visma | Raet uit jouw sector

Aanmelden